Omgeving

 

Activiteiten

 

Contact

 

Accommodatie

 

Reserveren

 

Reviews

 

Arrangementen

Gea Messchendorp           06 21 99 83 87

 

Vergaderen en trainingen bij de boefjes. Inspirerend en uitdagend!

 

Buiten de deur vergaderen of trainen kent meer voordelen dan alleen

het ontsnappen aan de waan van de dag. Een andere omgeving zorgt voor meer diepgang en ruimte voor creatieve gedachten en ideeën.

Vanwege de rust, ruimte en luxe is onze accommodatie zeer geschikt voor meetings, trainingen, teambuilding en inspirerende bijeenkomsten voor maximaal 25 personen. En tussendoor maakt u uw hoofd leeg door een wandeling of andere activiteit in de prachtige omgeving.

 

Bij de boefjes beschikt over comfortabel meubilair, goede presentatiemiddelen (o.a. een flipover), snel draadloos internet (glasvezel) en eigen parkeergelegenheid. Beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie behoren tot de standaardvoorzieningen.

Overnachten

Voor meerdaagse trainingen hebben we overnachtingsmogelijkheden voor maximaal 16 personen verdeeld over acht kamers. Vijf van deze kamers hebben een eigen douche en toilet. U heeft de gehele locatie privé tot uw beschikking.

 

Omgeving

De directe omgeving leent zich uitstekend voor een korte of lange wandeling, bijvoorbeeld in het Fochteloërveen. Het speels ingerichte erf met een prachtig uitzicht op de omgeving heeft een aantal terrassen en knusse hoekjes; kom ze ontdekken en vind inspiratie!

Eten en drinken

Last van een vergaderdipje? Tijdens de meeting heeft u onbeperkt koffie, thee en water en er staat altijd iets lekkers klaar zodat u er weer vol tegenaan kan. Bij het dagarrangement verzorgen wij een heerlijke lunch bestaande uit een salade, een mooie selectie van kazen en beleg, soep en knapperig versgebakken brood.

De Fledders 10

9335 TH Zuidvelde

06 21 99 83 87

info@bijdeboefjes.nl

Volg ons

KVK 82439427

BTW 862471539B01

Privacy & cookie statement